Рубані курячі котлети з сиром на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні і соковиті котлети відмінно поєднуються з будь-яким гарніром або овочами, прекрасно підійдуть до сімейного обіду або вечері. Вивчіть цей простий рецепт рубаних курячих котлет з сиром!
Для приготування рубаних курячих котлет з сиром бажано використовувати сир твердих сортів, а в ідеалі - пармезан. Майонез я зазвичай заміняю сметаною, здоровіше буде) Курячі грудки цілком можна замінити філе: різниці практично ніякої. Щоб додати пікантності, я додаю різні спеції: koriandr, каррі, запашний перець. Якщо ви любите гостру їжу, ризикніть також додати перець чилі.
- Курячі грудки - 1 кілограм
- Яйця - 2 штуки
- Твердий сир - 100 грам
- Крем - 100 грам
- Спеції - За смаком
Дрібно нарізаємо грудки.
Трьом сир. Потім в мисці змішуємо курку, яйця, сметану, сир і спеції.
Ретельно перемішавши, формуємо котлети. На підігрітою сковороді, в невеликій кількості рослинного або оливкового масла, обсмажуємо їх з обох сторін до готовності (хвилини по 2).
Готово! Даємо котлет охолонути і подаємо до столу з овочами, картопляним пюре або іншим гарніром. Смачного)