Коржики на маргарине
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт родом з дитинства, коржики любили все. Їх їли і дорослі і діти. Думаю, вони актуальні і сьогодні. Розповім вам рецепт приготування коржиків на маргарині.
Рецепт приготування коржиків на маргарині дуже простий. Але зате які потім коржики виходять, ну просто пальчики оближеш. З даної кількості інгредієнтів виходить коржиків на 3-4 людини, так щоб з чайком вистачило пожувати. За допомогою фотографій ви можете простежити, як приготувати коржики на маргарині в домашніх умовах.
- Маргарин - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 0, 5 склянки
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Крем - 0, 5 Ст. Ложки
- Борошно - 3 склянки
Розтопіть маргарин, щоб він став м'яким. Покладіть в одну ємність маргарин, яйце, цукор, соду і сметану. Перемішайте дерев'яною лопаткою. Далі поступово, по одній склянці додавайте борошно. Тісто стало не таким рідким, продовжуємо вимішувати руками.
Готове тісто кладемо в холодильник на пів години.
Виймаємо тісто з холодильника і розгортає на столі присипаному борошном.
Склянкою нарізаємо майбутні коржики.
Кожен коржик обваляйте однією стороною в цукрі.
Потім стороною без цукру викладаємо на деко. Духовка 200 градусів. Випікаємо 15 хвилин
Готово!