Коржик з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Коржик з сиром дуже часто багато господинь називають ледачим хачапурі. Вже дуже смак коржі нагадує це кавказьке блюдо. Такі коржі зручно брати з собою в дорогу, на природу, вони не čerstveût.
Щоб приготувати смачну і ароматну корж з сиром, необхідно використовувати тільки якісні та свіжі продукти. Коржик виходить ніжною і смачною за рахунок того, що до складу тесту для неї входить сир. Якщо вам стало цікаво дізнатися, як приготувати корж з сиром, то прочитайте цей рецепт.
- Вершкове масло - 120 грам
- Розпушувач - 3 грами
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Яйця курячі - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сир - 250 грам
- Прованські трави - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Моцарелла - 200 грам
- Кунжут білий - 1 Ст. Ложка
Дістаньте з холодильника вершкове масло і покладіть його в миску. Дайте йому постояти при кімнатній температурі, щоб масло стало м'яким. Додайте до нього сир, сіль, цукор, вбийте яйце і ретельно перемішайте.
Борошно двічі просійте з розпушувачем і частинами введіть в сирну масу. Замісити м'яке тісто, скачайте його в кулю, накрийте рушником або загорніть в харчову плівку. Дайте тесту відпочити десять хвилин.
Тепер підготуйте начинку. Для цього натріть моцарелу на крупній тертці, покладіть сир в миску. Додайте до нього сметану, щіпку солі, прованські трави і пропущений через прес часник.
Тісто розділяється на дві частини. Одну розкачати, формуючи рівний коло. Викладіть на тісто начинку так, щоб до бортика залишалося кілька сантиметрів.
Розкачайте другу частину тесту і накрийте нею начинку. Tshtatelyno затиснутий кінець, щоб коржик НЕ розлізлася в процесі запікання. Верх наколи в декількох місцях виделкою.
Застелите пергаментом деко для запікання і перенесіть на нього корж. Змастіть її збитим яйцем і посипте зернами кунжуту. Розігрійте духовку до ста дев'яноста градусів і запікайте в ній корж тридцять хвилин.