Рецепт Коржик з маслом фото

Коржик з маслом
(покроковий рецепт з фото)

Тісто , Молочні продукти , Вершкове масло
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 25 хв.

Така коржик смачніше хліба, прекрасно підійде з овочевим салатам, м'ясних і рибних страв. За смаком нагадує лаваш вірменський, який зазвичай подають до шашлику.

Опис приготування:

Щоб надати нові нотки виноградному з маслом, я додала трохи рубленого зеленого часнику, з'явився не тільки чарівний аромат під час смаження, але і смак.


  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Кефір - 1 Склянка (будь-якої жирності, можна замінити Самоквасов)
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Листя часнику - 1 пучок (мулу інша зелень за смаком)
коржик з маслом - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Зелень вимити і підсушити серветкою.
коржик з маслом - фото крок 2
2. З'єднуємо кефір з оливковою олією, яйцем, цукром і сіллю.
коржик з маслом - фото крок 3
3. Всипаємо половину борошна, соду, замішуємо тісто.
коржик з маслом - фото крок 4
4. Додаємо дрібно порізаний часник, так легше змушують його в тісто. Потім вводимо решту борошна.
коржик з маслом - фото крок 5
5. Тепер налийте на стіл масло, олійними руками розділіть тісто на 4 коржі і в маслі надайте їм форму.
коржик з маслом - фото крок 6
6. На суху сковороду олійними руками перенесіть корж, розтягніть пальцями по діаметру сковороди і ставте на вогонь. Смажте до рум'яної скоринки. Проколіть виделкою в декількох місцях.
коржик з маслом - фото крок 7
7. Обережно лопаткою перевертаємо і смажимо з іншого боку.
коржик з маслом - фото крок 8
8. Коржі з маслом готові. Можна полити розтопленим вершковим маслом при подачі до столу. Подавати гарячими. Смачного!

Схожі рецепти