Рецепт Коржик для буріто фото

Коржик для буріто
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Борошно , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 30 хв.

Напевно, багато з вас знайомі з таким мексиканським блюдом, як буріто. Воно дуже просте. Беруться різні інгредієнти і загортаються в спеціальну корж. Виходить дуже смачно і ситно.

Опис приготування:

Ось саме про те, як приготувати корж для буріто, ми і поговоримо. Найголовніше, що вона повинна бути з кукурудзяної муки. А в іншому все просто. Замісити тісто, да зажарьте його на сковороді. Таку випічку краще їсти відразу, щоб вона не засохла, тому розрахуйте пропорції для потрібної кількості.

  • Заголовок для палітурки - 200 грам
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Вода гаряча - 200 мілілітрів
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
коржик для буріто - фото крок 1
Кукурудзяне борошно просійте і з'єднайте з шматочками м'якого вершкового масла.
коржик для буріто - фото крок 2
Перетріть масу в крихту, обережно влийте в неї воду. Постійно заважайте виделкою. Залиште все на 10 хвилин.
коржик для буріто - фото крок 3
Далі в масу просійте пшеничну муку. Всипте розпушувач і сіль. Перемішайте.
коржик для буріто - фото крок 4
Замісити тісто, зробіть з нього кулю.
коржик для буріто - фото крок 5
Розділити тісто 8-10 частин. Накрийте кульки вологим, чистим рушником на 5 хвилин.
коржик для буріто - фото крок 6
Присипте стіл борошном, розкачайте на ньому з кожної кульки коржики.
коржик для буріто - фото крок 7
Випікайте коржі по 30 секунд з кожної сторони без масла.

Схожі рецепти