Рецепт Коржі з сиром і шинкою фото

Коржі з сиром і шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Кефір , Шинка
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Страви з начинкою , Коржі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Швидко приготувати сніданок або обід? Це не проблема! Сьогодні розповім вам, як приготувати коржі з сиром і шинкою. Вам знадобиться всього півгодини часу і набір простих продуктів.

Опис приготування:

Сирні коржики будуть прекрасним варіантом для сніданку або обіду, їх можна взяти з собою на природу для швидкого перекусу. Готувати їх дуже просто, з ними впорається навіть починаюча господиня. Цей рецепт гарний тим, що не вимагає великих витрат, а насичений сирний смак таких коржів припаде до смаку багатьом. Також їх можна підсмажити навіть без шинки.

  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Сир твердий тертий - 1 Склянка
  • Шинка - 150 грам
  • Кефір - 1 Склянка
  • Цукор - 1/2 чайних ложки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
1
У кефір додайте сіль, соду і цукор. Добре перемішайте.
2
Підготуйте інші продукти: борошно просійте, сир натріть на крупній тертці, додайте це до кефіру. Добре перемішайте.
3
Отримане тісто має бути м'яке. Поділіть його на невеликі кульки приблизно однакового розміру.
4
Такі кульки розкачайте і всередину покладіть трохи шинки, нарізаною дрібною соломкою або натертої на крупній тертці. Кінець палиці, як у пиріжків, і знову розкачайте качалкою до отримання коржі.
5
Отримані коржики опускайте на розігріту сковороду з рафінованою олією і підсмажте з двох сторін під кришкою до золотистого кольору.
6
Викладіть готові коржі на блюдо сервіровки. Смачного!

Схожі рецепти