Коржі з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Коржі з будь-якою начинкою - це завжди смачно, швидко і дуже просто в приготуванні. Найчастіше я роблю коржі з начинкою з шинки і сиру.
Їх можна приготувати на сніданок, обід або вечерю.
Приготуємо коржі з шинкою і сиром в домашніх умовах. Кефір необхідно перемішати з сіллю і цукром, додайте борошно і тертий сир. Замішуємо тісто, поділяємо його на частини. Розкачуємо їх в коржики, кладемо в середину начинку з шинки, і з'єднуємо краю. Знову розгортаємо корж. Обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін до красивого рум'яного кольору. Вдалого приготування!
- Кефір - 1 Склянка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сир твердий - 1 Склянка
- Шинка терта - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
Змішуємо кефір з сіллю, цукром і содою.
Додаємо твердий сир і борошно. Ретельно перемішуємо.
Замішуємо тісто, поділяємо його на частини. Розкачуємо з нього невеликі коржі. У центр кладемо терту шинку, з'єднуємо краю - і ще раз трішки розгортаємо. Обсмажуємо коржі на рослинному маслі з двох сторін. Смачного!