Рецепт Короп в сметані фото

Короп в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Короп
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Короп в сметані фарширується свіжою зеленню і запікають у духовці. Спробуйте це приголомшливе рибна страва, дуже популярне в наших країнах. Отже, рецепт коропа в сметані - до вашої уваги!

Опис приготування:

Короп, найчастіше, готують цілком. Я пропоную вам рецепт коропа в сметані, дуже смачне і ніжне блюдо. Такий спосіб приготування риби часто використовують ресторани на курортах, швидко і смачно - то, що потрібно відвідувачам. Подають зі свіжими овочами, соусами або вареним картоплею. Короп в сметані може подаватися з лимоном, випадок, якщо риба все-таки здасться комусь прісної. Але, повірте, зелень і цибулю, якими фарширується короп, дають достатньо соку і наповнюють рибу неповторним смаком. Насолоджуйтесь!

  • Короп - 4-5 штук
  • Крем - 100 грам
  • Пучок петрушки - 1 штука (середній.)
  • Червона цибуля - 2 штуки
  • Приправи - 2-3 Ст. Ложок (виберіть ваші улюблені приправи.)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
короп в сметані - фото крок 1
Приготуйте коропа. Помийте його, трохи очистіть від луски. Розріжте черевце і випатрати нутрощі і ретельно вимийте рибу ще раз.
короп в сметані - фото крок 2
Дрібно нарубати петрушку і цибулю, приправити сіллю, поперчіть за смаком і складіть в черевце риби.
короп в сметані - фото крок 3
У чашці змішайте сметану і приправи. Викладіть рибу на деко і змастіть сметаною. Не шкодуйте сметани, нехай вона покриває всю рибу.
короп в сметані - фото крок 4
Випікайте рибу в нагрітій на 160 градусів духовці 45 хвилин, поки вона не стане золотистою.
короп в сметані - фото крок 5
Подавайте рибу з соусом, будь-яким, на ваш смак, і овочами. Бажаю вам приємного апетиту.

Схожі рецепти