Короп в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Короп в сметані фарширується свіжою зеленню і запікають у духовці. Спробуйте це приголомшливе рибна страва, дуже популярне в наших країнах. Отже, рецепт коропа в сметані - до вашої уваги!
Короп, найчастіше, готують цілком. Я пропоную вам рецепт коропа в сметані, дуже смачне і ніжне блюдо. Такий спосіб приготування риби часто використовують ресторани на курортах, швидко і смачно - то, що потрібно відвідувачам. Подають зі свіжими овочами, соусами або вареним картоплею. Короп в сметані може подаватися з лимоном, випадок, якщо риба все-таки здасться комусь прісної. Але, повірте, зелень і цибулю, якими фарширується короп, дають достатньо соку і наповнюють рибу неповторним смаком. Насолоджуйтесь!
- Короп - 4-5 штук
- Крем - 100 грам
- Пучок петрушки - 1 штука (середній.)
- Червона цибуля - 2 штуки
- Приправи - 2-3 Ст. Ложок (виберіть ваші улюблені приправи.)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Приготуйте коропа. Помийте його, трохи очистіть від луски. Розріжте черевце і випатрати нутрощі і ретельно вимийте рибу ще раз.
Дрібно нарубати петрушку і цибулю, приправити сіллю, поперчіть за смаком і складіть в черевце риби.
У чашці змішайте сметану і приправи. Викладіть рибу на деко і змастіть сметаною. Не шкодуйте сметани, нехай вона покриває всю рибу.
Випікайте рибу в нагрітій на 160 градусів духовці 45 хвилин, поки вона не стане золотистою.
Подавайте рибу з соусом, будь-яким, на ваш смак, і овочами. Бажаю вам приємного апетиту.