Короп в сметані в духовці
(покроковий рецепт з фото)
На обід або вечерю хочете зробити рибку? можливо, вам до душі доведеться цей простий і корисний варіант. Ніжний і соковитий короп чудово підійде до будь-якого гарніру або овочів. Запам'ятовуйте рецепт!
Покажу, як приготувати коропа в сметані в духовці, запеченого в рукаві. Якщо ви хочете отримати більше рум'яної скоринки, розріжте акуратно рукав хвилин за 10-15 до кінця процесу і поставте рибку під гриль. Можна в сметану за бажанням додати улюблені спеції або сушені трави, наприклад.
- Короп - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Сир - 50-100 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Рибку вимийте, при необхідності очистіть. Видаліть голови і хвости. Зробіть надрізи. Очистіть цибулю, викладіть його в черевце. Посоліть за смаком і при бажанні поперчіть.
2. Змастіть коропа сметаною і присипте тертим сиром.
3. Акуратно помістіть в рукав і викладіть у жароміцних форму. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте близько півгодини до готовності.