Корисне печиво для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Будь-які страви для дітей повинні бути приготовлені зі свіжих і якісних продуктів. Крім цього, вони повинні бути корисними. Спробуйте рецепт, як приготувати корисне печиво для дітей. Смачно!
Випічка, приготована маминими руками, завжди сама смачна і корисна. Важливо, щоб продукти для її приготування були не тільки свіжими, але і корисними. Краще, якщо в ній не будуть міститися яйця, олія (маргарин), цукор і барвники, все повинно бути максимально натуральним. Оскільки на деякі фрукти в сирому вигляді у малюків може з'явиться алергічна реакція, то краще використовувати сухофрукти або застосовувати інші види термічної обробки.
- Кефір - ½ Склянок
- Мед - 1-2 чайних ложок
- Пластівці - 100 грам
- Соняшникове насіння - 10 грам
- Ізюм - 10 грам
- Грецькі горіхи - 10 грам
1. Кефір нагріваємо до кімнатної температури, насипаємо в нього вівсяні пластівці, залишаємо при кімнатній температурі на 40-50 хвилин.
2. Горіхи подрібнюємо в ступці або блендері, залишаючи при цьому невеликі шматочки. Ізюм замочуємо.
3. У миску до вівсянки додаємо ізюм, горіхи, соняшникове насіння і мед, все ретельно перемішуємо.
4. Деко застилає папером для випічки (або спеціальним силіконовим килимком), ложкою зверху викладаємо масу невеликими порціями. Відправляємо майбутнє печиво в духовку на 20 хвилин (при температурі 200 градусів). Приємного апетиту вам і вашим діткам!