Корисне домашнє морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто знає, як приготувати корисне домашнє морозиво. Досить змішати фрукти і ягоди з медом або кленовим сиропом, потім заморозити їх. Таке морозиво є менш калорійним, ніж пломбір.
Діти дуже люблять морозиво, але батькам хочеться, щоб воно було не тільки смачним, але і корисним. Тому пропоную вам дізнатися, як приготувати корисне домашнє морозиво, ідеальний варіант, який допоможе вам охолодитися під час літньої спеки. Таке морозиво можна приготувати з будь-яких фруктів і ягід, а також з йогурту. Замість спеціальних формочок ви можете використовувати звичайні склянки. В якості підсолоджувача рекомендую брати мед або кленовий сироп.
- Персик - 2 штуки
- Ківі - 3 штуки
- Ягоди - 1 Склянка
- Йогурт - 2 Ст. Ложки
- Мед - 4-5 Ст. Ложок
1. Ківі і персик очистіть від шкірки і наріжте невеликими шматочками. Подрібніть окремо кожен вид фруктів в блендері, додавши трохи меду.
2. Можете додати в вийшло пюре побільше меду, так як після замерзання нудотність злегка втрачається. Ягоди подрібніть блендером і додайте до них трохи білого йогурту для більш пастельного кольору. Потім додайте мед або кленовий сироп.
4. У формочки для морозива помістіть шарами фруктові і ягідні пюре і відправте в морозилку на 6-12 годин. Перед подачею опустіть форми на кілька секунд в гарячу воду. Смачного!