Домашнє бананове морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Я і морозиво - нероздільні речі. А влітку не проходить жодного дня, щоб я не подумала про це десерті. Ще більш спокусливим видається не магазинний варіант, а власного виробництва.
Для вас я підготувала рецепт, в якому описано, як приготувати домашнє бананове морозиво. Зробити його досить просто, але вам потрібно буде почекати, поки воно застигне в морозилці. У складі ви знайдете все 2 основних інгредієнта, тому не бійтеся давати ласощі маленьким дітям.
- Вершки 10-20% - 100 мілілітрів
- Банан - 3 штуки
- Горіхи або ягоди - За смаком
Банани почистіть і наріжте кружальцями.
Викладіть фрукти в силіконову форму і відправте її в морозилку на 2-8 годин.
Після цього банани подрібніть в блендері.
Окремо збийте вершки.
Банани з вершками ретельно змішайте в блендері.
Залиште ще на 1-2 години морозиво в морозилці. Подавайте його з горішками та іншими доповненнями. Приємною дегустації!