Шоколадно-бананове морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Хочете отримати супер простий, недорогий і здоровий варіант десерту? Ловіть мій варіант! Підійде для всіх! ніякого цукру, тваринних білків, тільки користь фруктів. Таке може бути, повірте!
Опис приготування:
Крім всіх перерахованих плюсів, мені дуже подобається поєднання двох головних інгредієнтів, які з'являються у багатьох солодких стравах. Зацікавилися? Тоді читайте про те, як приготувати шоколадно-бананове морозиво з горіховою пастою. Ну, дуже смачно і просто, потрібно лише все змішати.
- Банан - 1 штука
- Горіхова паста - 3 Ст. Ложки
- Какао - 1 Ст. Ложка
1. Попередньо покладіть банан в морозилку на 30-50 хвилин. Потім дістаньте його і наріжте кружальцями.
2. Потім викладіть в міксер банан, макарони і какао.
3. Масу збийте до отримання єдиної консистенції. Потім перекладіть її в форму для морозилки.
4. Залиште морозиво в морозилці до повного застигання. Потім насолоджуйтеся!