Шоколадно-бананове морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Хочете отримати супер простий, недорогий і здоровий варіант десерту? Ловіть мій варіант! Підійде для всіх! ніякого цукру, тваринних білків, тільки користь фруктів. Таке може бути, повірте!
Крім всіх перерахованих плюсів, мені дуже подобається поєднання двох головних інгредієнтів, які з'являються у багатьох солодких стравах. Зацікавилися? Тоді читайте про те, як приготувати шоколадно-бананове морозиво з горіховою пастою. Ну, дуже смачно і просто, потрібно лише все змішати.
- Банан - 1 штука
- Горіхова паста - 3 Ст. Ложки
- Какао - 1 Ст. Ложка
1. Попередньо покладіть банан в морозилку на 30-50 хвилин. Потім дістаньте його і наріжте кружальцями.
2. Потім викладіть в міксер банан, макарони і какао.
3. Масу збийте до отримання єдиної консистенції. Потім перекладіть її в форму для морозилки.
4. Залиште морозиво в морозилці до повного застигання. Потім насолоджуйтеся!