Рецепт Корейка баранини фото

Корейка баранини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вашій увазі рецепт, який розповість, як приготувати корейку баранини. Ідеальне блюдо для романтичної вечері. Зіпсувати його дуже складно, тому ви приречені на успіх.

Опис приготування:

Головне в приготуванні такого м'яса - це точність у часі. Слідкуйте, щоб не перетримати і не пересушити м'ясо. Готується воно досить швидко, тому довго стояти над ним не буде потрібно. Здивуйте свою другу половинку і приготуйте для нього (або неї) смачний романтичну вечерю. Смачного.

  • Каре ягняти - 500 грам
  • Розмарин - 1/2 пучка
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
корейка баранини - фото крок 1
М'ясо промийте під проточною водою, дайте стекти зайвої рідини. Кісточки акуратно і красиво зачистите на 2-3 см від краю.
корейка баранини - фото крок 2
У ємності змішайте дрібно порубаний розмарин, сіль, перець, часник, пропущений через прес і 1/2 частини оливкової олії. Отриману суміш перемішайте до однорідності і масажними рухами втирайте в м'ясо з обох сторін.
корейка баранини - фото крок 3
На розпечену сковороду з маслом, що залишилося викладайте корейки, обсмажте по 2-3 хвилини з кожного боку.
корейка баранини - фото крок 4
Для того щоб подати м'ясо ступеня прожарювання"медіум" або"медіум ре" , вимкніть вогонь, накрийте сковороду кришкою або листом фольги і дайте м'ясу дійти від 5 до 10 хвилин. Якщо ж ви віддаєте перевагу м'ясо повної прожарювання, відправте сковороду в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин.
корейка баранини - фото крок 5
Подавайте смажену корейку зі свіжими овочами або з пюре з картоплі або селери.

Схожі рецепти