Фарширована корейка
(покроковий рецепт з фото)
Фарширована свиняча корейка виглядає дуже апетитно і красиво. Ця страва стане прикрасою будь-якого святкового столу. Начиняти корейку будемо селерою, цибулею, яблуком, морквою, яйцями і крутонами.
Фарширована корейка - прекрасне блюдо як на гаряче, так і на холодну. З начинки можна виключити інгредієнти за своїм бажанням, наприклад прибрати крутон і селеру. Процес пріготволенія фаршированої корейки - простий: готуємо начинку, тобто. Обсмажуємо овочі, розрізаємо м'ясо або надаємо йому форму "полотна", викладаємо начинку, загортаємо. Потім обсмажуємо і випікаємо в духовці.
- Свиняча корейка - 1 штука (приблизно 2 кг)
- Крутонами (грінки) - 2, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Вода - 0, 5 склянки
- Морква - 1-2 штук
- Яблуко - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Селера (стебла) - 2 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
1. У миску середньої величини викладіть крутон. Якщо готових немає, то доведеться грінки приготувати.
2. У крутон вбийте два яйця.
3. Додайте півсклянки охолодженої кип'яченої води і перемішайте.
4. Промийте овочі (морква, яблуко, цибулину і селеру), очистіть і наріжте невеликими кубиками.
5. Нагрійте сковороду, на середньому вогні розтопіть в ній вершкове масло. На маслі до золотистого кольору обсмажте нарізані яблуко, морква, цибуля і селера. Це займе хвилин 5-7.
6. Приготуйте корейку. Гострим ножем зніміть зайвий жир.
7. Розріжте корейку уздовж, тобто. Розкрийте її, як це показано на ілюстрації.
8. Розрізана корейка повинна бути приблизно однакової товщини по всій своїй поверхні.
9. Готові овочі змішайте з крутонами. Викладіть готову начинку на м'ясо, залишивши край в пару сантиметрів "чистим" .
10. Дуже обережно загорніть корейку з начинкою.
11. Далі нам знадобиться кулінарна нитка.