Рецепт Фарширована корейка фото

Фарширована корейка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча корейка
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Фарширована свиняча корейка виглядає дуже апетитно і красиво. Ця страва стане прикрасою будь-якого святкового столу. Начиняти корейку будемо селерою, цибулею, яблуком, морквою, яйцями і крутонами.

Опис приготування:

Фарширована корейка - прекрасне блюдо як на гаряче, так і на холодну. З начинки можна виключити інгредієнти за своїм бажанням, наприклад прибрати крутон і селеру. Процес пріготволенія фаршированої корейки - простий: готуємо начинку, тобто. Обсмажуємо овочі, розрізаємо м'ясо або надаємо йому форму"полотна" , викладаємо начинку, загортаємо. Потім обсмажуємо і випікаємо в духовці.

  • Свиняча корейка - 1 штука (приблизно 2 кг)
  • Крутонами (грінки) - 2, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Морква - 1-2 штук
  • Яблуко - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Селера (стебла) - 2 штуки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
фарширована корейка - фото крок 1
1. У миску середньої величини викладіть крутон. Якщо готових немає, то доведеться грінки приготувати.
фарширована корейка - фото крок 2
2. У крутон вбийте два яйця.
фарширована корейка - фото крок 3
3. Додайте півсклянки охолодженої кип'яченої води і перемішайте.
фарширована корейка - фото крок 4
4. Промийте овочі (морква, яблуко, цибулину і селеру), очистіть і наріжте невеликими кубиками.
фарширована корейка - фото крок 5
5. Нагрійте сковороду, на середньому вогні розтопіть в ній вершкове масло. На маслі до золотистого кольору обсмажте нарізані яблуко, морква, цибуля і селера. Це займе хвилин 5-7.
фарширована корейка - фото крок 6
6. Приготуйте корейку. Гострим ножем зніміть зайвий жир.
фарширована корейка - фото крок 7
7. Розріжте корейку уздовж, тобто. Розкрийте її, як це показано на ілюстрації.
фарширована корейка - фото крок 8
8. Розрізана корейка повинна бути приблизно однакової товщини по всій своїй поверхні.
фарширована корейка - фото крок 9
9. Готові овочі змішайте з крутонами. Викладіть готову начинку на м'ясо, залишивши край в пару сантиметрів"чистим" .
фарширована корейка - фото крок 10
10. Дуже обережно загорніть корейку з начинкою.
фарширована корейка - фото крок 11
11. Далі нам знадобиться кулінарна нитка.
фарширована корейка - фото крок 12
12. Щільно"зв'яжіть" корейку з начинкою. Спочатку обв'яжіть уздовж, а потім окремими ниточками поперек.
фарширована корейка - фото крок 13
13. У розігрітій великій сковороді на рослинній олії обсмажте начинену корейку. Перевертайте корейку за допомогою дерев'яних лопаток, тобто. Ні в якому разі не пробивайте м'ясо виделкою, сік повинен залишитися всередині.
фарширована корейка - фото крок 14
14. Корейку з начинкою обсмажуйте до золотистого кольору скоринки з усіх боків.
фарширована корейка - фото крок 15
15. Форму для запікання або деко змастіть рослинною олією і викладіть на неї обсмажену фаршировану корейку.
фарширована корейка - фото крок 16
16. Випікайте фаршировану корейку в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 50 хвилин. Якщо ви користуєтеся градусником для м'яса, то корейка з начинкою буде готова, коли він покаже 77-80 градусів. Готова фарширована корейка повинна відпочити хвилин 5, потім її можна нарізати.
Подавайте гарячу корейку з рисом або картоплею. Можна це блюдо подавати і на холодну.
Смачного!

Схожі рецепти