Рецепт Копчений короп фото

Копчений короп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Короп
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Рибка золотиста прям з казки! По простому рецептом копченого коропа ви зможете насолодитися нею і вдома!

Опис приготування:

Повернулися з риболовлі з уловом? Що ж можна приготувати з риби? Якщо вам приїлися стандартні страви, які можна і так завжди приготувати, тоді пропоную коптити рибу. До того ж, яку коптити що не свіжу, прям з річки! Для приготування копченого коропа ми беремо цілі тушки. Дивимося рецепт з фото.

  • Короп - 2-3 штук
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Спеції - За смаком
  • Яблука - 2 штуки
копчений короп - фото крок 1
Рибку промийте, обсушити, попатраєте. Можна коропа надрізати, а можна немає. Я і так, і так зробила.
копчений короп - фото крок 2
Тушки потрібно Просолов як слід, додати спецій. Залишити настоюватися на години 2 мінімум. Тушки викладаємо на решітки. Можна ще додати яблук. Закриваємо коптильні, ставимо на середній вогонь хвилин на 40.
копчений короп - фото крок 3
Знімаємо з вогню, після закінчення коптенія. Час залежить від розміру риби, але найчастіше коптимо до години.
копчений короп - фото крок 4
Даємо охолонути і можна подавати копченого коропа.
Смачного!

Схожі рецепти