Консерви з свинини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Скажу вам чесно, готувати тушонку зі свинини самостійно - це чудова ідея, адже своя тушонка завжди виходить смачною, зберігається вона довго, а при необхідності її можна просто розігріти.
Я думаю, практично всі вже й забули, який смак повинен бути у справжньої тушонки, адже то, що продається зараз в магазинах і м'ясом то назвати досить важко. Однак не тільки в магазині можна придбати цей м'ясний продукт, адже зробити тушонку зі свинини в духовці в домашніх умовах теж можна, причому сам процес приготування не такий вже і складний. Ну а про то, як використовувати таке мяско в побуті і що з нього приготувати, мабуть, і розповідати не варто, будь-який знає, що продукт цей вельми корисний і зручний. Ви можете додати його в будь-яку страву, а також захопити з собою баночку м'яса на дачу або на риболовлю, там ця смакота буде незамінна. Тому обов'язково візьміть рецепт приготування тушкованого м'яса з свинини в духовці на озброєння, думаю, в господарстві він вам не раз стане в нагоді.
- Свиняча лопатка - 3 кілограма (інгредієнти на 12 півлітрових банок )
- Свинячий окіст - 2 кілограма
- Svinaя Паша - 1 кілограм
- Перець чорний горошком - 60 штук
- Лавровий лист - 12 штук
- Перець запашний горошком - 12 штук
- Сіль кам'яна - 6 Ст. Ложок (по ложці на кілограм м'яса)
- Перець чорний мелений - За смаком