Консерви з свинини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 14 г. 0 хв.
Все хоча б раз готували їжу із застосуванням тушонки. Швидко, просто і ситно. Але останнім часом дуже важко купити якісну, але ж її так просто зробити вдома. Не вірите? Зараз я вам це доведу.
Опис приготування:
Для приготування такої тушонки найкраще підійде домашня, свіжа свинина. Якщо плануєте робити з магазинної, збільште час приготування на 1, 5 годину.
- Свинина - 2 кілограма
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Чорний перець - 14 штук (горошком)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
У м'яса видаліть плівки і жили. Наріжте кубиком.
Викладіть в чашу мультиварки, приправити сіллю, додайте лавровий лист і перець.
Користуйтеся програмою"Гасіння" і встановіть час на 6 годин.
Потім встановіть програму"Варка на пару" , доведіть до кипіння і розкладіть в стерилізовані банки. Відразу закатати і укутайте до охолодження.
Консервований gotova. Смачного!