Рибні консерви в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ви навіть не уявляєте, як просто приготувати рибні консерви в мультиварці. Мені подобається готувати скумбрію: виходить недорого і дуже смачно! Мультиварка готує консерви трохи більше години.
Перед вами - дуже простий рецепт приготування рибних консервів в мультиварці. Як правило, я готую скумбрію у власному соку, але можна спробувати і інші варіанти, наприклад: згасити рибу з томатною пастою, виходить теж дуже смачно. Удачі в приготуванні!
- Скумбрія - 1 штука
- Перець горошком - 5-6 штук
- Лавровий лист - 1 За смаком
- Сіль - За смаком
Скумбрію ретельно промийте і наріжте шматочками (5-6 см.).
Перекладіть рибу в чашу мультиварки, додайте перець, сіль і лаврові листи. Далі скумбрія буде готуватися у власному соку. Виставляємо режим "гасіння" з 1 час.
Готову рибу можна зберігати в простерилізованих банках. Смачного!