Консерви з курки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою вашої мультиварки можнл приготувати домашню тушонку - м'яку, ароматну і дуже смачну! М'ясо використовується саме різне, але я віддаю перевагу готувати з курки.
Перед вами - класичний рецепт приготування тушкованого м'яса з курки в мультиварці. Вам знадобиться дві тушки курки і спеції (лавровий лист, перець горошком, сіль). Процес приготування триває 4 годину, після звукового сигналу про завершення роботи мультиварки залишаємо готову тушонку остигати і настоюватися в чаші приблизно 5 годин. Хай щастить!
- Курка - 2 штуки
- Перець горошком - 10 штук
- Лавровий лист - 5 штук
- Сіль - За смаком
Курячі тушки промийте, видаліть кістки і наріжте великими шматками. Помістіть курку в чашу мультиварки. Режим "гасіння" з 4 годину.
Через дві години додаємо до курки: сіль, перець і лавровий лист. Продовжуємо готувати.
Після сигналу про завершення програми кришку не відкривайте. Тушонка повинна настоятися 4-5 годин прямо в чаші мультиварки.
Готову тушонку зберігайте в холодильнику, в скляних банках. Смачного!