Рибні консерви в маслі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете спробувати натуральні рибні консерви в маслі, то варто скористатися цим простим, але дуже вдалим рецептом. Сьогодні я розповім, як приготувати рибні консерви в маслі.
Консерви у цій простому рецептом можна без праці приготувати самостійно. У домашніх умовах рибні консерви в маслі виходять особливо смачними і ароматними. Якщо ви, до того ж, любите рибалити, тоді питання збереження риби вирішується дуже легко. Тим більше що в домашніх консервах зберігаються всі корисні властивості риби. Особливу увагу приділіть стерилізації банок і закрутки. Найкраще такі консерви зберігаються в холодному місці. Терміни зберігання в холодильнику - від тижня до півроку.
- Карась - 4 кілограма
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Перець чорний горошком - 40 штук
- Гвоздика - 7 штук
- Лавровий лист - 7 штук
- Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
1. Перед тим як приготувати рибні консерви в маслі, візьміть рибу, добре помийте її, чистий luzgu, акуратно випатрати.
2. Відріжте голову, хвости і плавники.
3. Наріжте рибу невеликими шматками. Додати сіль. Дайте час їй для соління. Для цього необхідно хвилин 20-30. Займіться стерилізацією банок. При закладці рибки в банки покладіть спеції: перець горошком, гвоздика, лавровий лист - по 1-й штуці. Лимонна кислота - 1 щіпка; чорний перець - 5штук; масло рослинне - 1 столова ложка.
4. Після цього банки закрутіть. Поставте в скороварку рассекатель. Банки з рибної заготівлею встановіть на неї. Залийте водою. Накрийте кришкою. Варіть в скороварці протягом півтори години. Потім дістаньте консерви після того, як вони охолонуть. Готово! Смачного!