Рецепт Рибні консерви в скороварці фото

Рибні консерви в скороварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Рибні консерви
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 дн. 23 г. 0 хв.

Мені завжди подобалося готувати страви, які звикла купувати в магазині. Цікаво відкривати для себе рецепти давно знайомих страв. Зараз розповім вам, як приготувати рибні консерви в скороварці.

Опис приготування:

Рибні консерви в скороварці виходять дуже ніжними і майже не відрізняються від тих, що продають в магазині. Я зазвичай чекаю кілька днів - і тільки потім відкриваю консерви, але ви можете їсти і відразу після того, як вона охолоне. Раджу використовувати тільки твіст кришки: це зручніше і практичніше.

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Олія - 50 мілілітрів
  • Рибна приправа - За смаком
рибні консерви в скороварці - фото крок 1
Очистіть рибу від луски, відріжте голову, хвіст, плавники. Випатрайте нутрощі. Поріжте рибу на шматочки.
рибні консерви в скороварці - фото крок 2
Цибуля поріжте кільцями і викладіть його на дно скороварки, додайте спеції, покладіть рибу. Залийте водою. Якщо хочете, можна додати трохи масла. Закрийте скороварку кришкою і поставте на великий вогонь. Варити до сигналу. Після сигналу зробіть вогонь менше і варіть ще 20-30 хвилин.
рибні консерви в скороварці - фото крок 3
Перекладіть рибку в банки. Залийте в банки водичку, в якій варилася риба. Щільно закрутіть кришки. Варіть банки 15 хвилин. Дайте консервам охолонути - і можна їсти.

Схожі рецепти