Рибні консерви в скороварці
(покроковий рецепт з фото)
Мені завжди подобалося готувати страви, які звикла купувати в магазині. Цікаво відкривати для себе рецепти давно знайомих страв. Зараз розповім вам, як приготувати рибні консерви в скороварці.
Рибні консерви в скороварці виходять дуже ніжними і майже не відрізняються від тих, що продають в магазині. Я зазвичай чекаю кілька днів - і тільки потім відкриваю консерви, але ви можете їсти і відразу після того, як вона охолоне. Раджу використовувати тільки твіст кришки: це зручніше і практичніше.
- Скумбрія - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Олія - 50 мілілітрів
- Рибна приправа - За смаком
Очистіть рибу від луски, відріжте голову, хвіст, плавники. Випатрайте нутрощі. Поріжте рибу на шматочки.
Цибуля поріжте кільцями і викладіть його на дно скороварки, додайте спеції, покладіть рибу. Залийте водою. Якщо хочете, можна додати трохи масла. Закрийте скороварку кришкою і поставте на великий вогонь. Варити до сигналу. Після сигналу зробіть вогонь менше і варіть ще 20-30 хвилин.
Перекладіть рибку в банки. Залийте в банки водичку, в якій варилася риба. Щільно закрутіть кришки. Варіть банки 15 хвилин. Дайте консервам охолонути - і можна їсти.