Рецепт Компот з вишні та малини фото

Компот з вишні та малини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Фрукти , Малина , Персик , Вишня
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Літні
Напої , Компоти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Компот з вишні та малини можна заготовити на зиму, щоб насолоджуватися смачним і корисним напоєм не тільки влітку, але й цілий рік. Він корисний для здоров'я і багатий вітамінами.

Опис приготування:

Компот з фруктів з кісточками можна зберігати один рік. Якщо ж ви плануєте його зберігати довше, то перед тим як готувати напій, кісточки з персиків та вишень слід видалити. Щоб дізнатися, як приготувати компот з вишні та малини, прочитайте цей рецепт.

  • Персики - 5 штук
  • Вишня - 1 Склянка
  • Малина - 1, 5 склянки
  • Цукор - 300 грам
компот з вишні та малини - фото крок 1
Малину, вишні та персики ретельно вимийте. У вишні видаліть плодоніжки.
компот з вишні та малини - фото крок 2
Простерилизуйте трехлитровую банку. Викладіть на її дно спочатку персики, щоб вони не придавили ягоди, а потім додайте малину і вишні.
компот з вишні та малини - фото крок 3
Засипте цукром персики, вишню і малину. Перемішувати не потрібно.
компот з вишні та малини - фото крок 4
Потім залийте ягоди і фрукти окропом так, щоб банку заповнилася на одну третину. Таким чином вона не лопне під впливом високої температури.
компот з вишні та малини - фото крок 5
Потім залийте банку окропом повністю, поставте у велику каструлю з водою і стерилізують десять хвилин на повільному вогні. Закрутіть банку кришкою і залиште до повного охолодження.

Схожі рецепти