Рецепт Кокосовий чатні фото

Кокосовий чатні
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Горіхи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На полуденок , На святковий стіл
Соуси
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Чатні - це індійський соус, який відтіняє смак основної страви. Готують його на основі овочів або фруктів, які змішують з різними яскравими спеціями.

Опис приготування:

Рецептів приготування чатні сотні, я пропоную свій варіант, як приготувати кокосовий чатні. Виходить свіжий пряний соус, який добре поєднується з рисом або коржиками. Це рецепт без термічної обробки, крім кокоса в рецепті використовується свіжа кінза, імбир і лимон. Нижче я розповім докладніше, як приготувати кокосовий чатні. Якщо любите гостре, то можна додати 1/4 свіжого зеленого перцю чилі.

  • Кокосовий - 1 штука
  • Імбир свіжий - 15 грам
  • Сіль - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
  • Лимон - 1 штука
  • Braai - 1 пучок
кокосовий чатні - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
кокосовий чатні - фото крок 2
Razbeyte кокос, відокремте м'якоть від шкаралупи. Наріжте придатними для подрібнення скибочками. Очистіть шматочок імбиру.
кокосовий чатні - фото крок 3
З лимона вичавіть сік. У блендері подрібніть кінзу, часник, імбир і кокос разом з лимонним соком.
кокосовий чатні - фото крок 4
Посоліть чатні, додайте трохи рідини (кокосової або звичайної води) до бажаної консистенції. Я віддаю перевагу більш рідкий чатні.
кокосовий чатні - фото крок 5
Кокосовий чатні готовий, смачного!

Схожі рецепти