Рецепт Кижуч в сметані фото

Кижуч в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Смачне і ніжне м'ясо червоної риби з вершковим смаком сметанки - це обов'язково треба спробувати, словами всі відтінки смаку не передати. А готується це божественне блюдо зовсім просто.

Опис приготування:

Ніжна і соковита риба, запечена в духовці в сметані, - це блюдо можна приготувати і в звичайний день, і навіть на свято. Kijuç - це така риба, яка буде смачною в будь-якому вигляді - смажена, парена, запечена. Я навіть не знаю, що потрібно зробити, щоб зіпсувати її А ось підкреслити смак цієї чудової рибки я пропоную вам за допомогою цього рецепта приготування кіжуча в сметані. Вершковий смак сметани змішається зі смаком кіжуча, риба стане ще ніжніше і м'якше… Це дуже смачно! А як приготувати кижуча в сметані ви дізнаєтеся з цього рецепта з фото. Смачної вам рибки!

  • Kijuç - 600 грам(4 стейк)
  • Крем - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Сир - 100 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Прованські трави - 2 щіпки
кижуч в сметані - фото крок 1
Почистити рибу і нарізати на стейки. Посолити, посипати травами і викласти у форму для запікання.
кижуч в сметані - фото крок 2
Ріпчасту цибулю очистити, нарізати підлозі кільцями і викласти на рибу.
кижуч в сметані - фото крок 3
Залити все це сметаною і посипати тертим сиром.
кижуч в сметані - фото крок 4
Закрити фольгою і відправити в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 25-30.
кижуч в сметані - фото крок 5
Потім фольгу зняти і залишити рибу в духовці ще хвилин на 7-10, нехай сир зарум'яниться.

Схожі рецепти