Рецепт Кисіль з пектином фото

Кисіль з пектином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На полуденок
Напої, Кислий

Кисіль - солодкий напій, який вживають в кінці трапези. Фруктові і ягідні киселі готують на крохмалі. Але якщо замінити крохмаль на пектин, то такий напій стане набагато корисніше.

Кисіль з пектином можна приготувати з будь-яких ягід або фруктів. У мене це морожена вишня і журавлина. Цукор кладіть до смаку. Яскравий, ароматний, смачний і корисний напій підійде дорослим і дітям в будь-який час дня. Готується такий кисіль просто і швидко.

  • Вишня - 150 грам
  • Журавлина - 150 грам
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 1 літр
  • Пектин - 10 грам
кисіль з пектином - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування киселю.
кисіль з пектином - фото крок 2
Ягоди помийте і викладіть в каструлю.
кисіль з пектином - фото крок 3
Залийте ягоди свіжої фільтрованої водою.
кисіль з пектином - фото крок 4
Доведіть до кипіння і варіть ягоди 15 хвилин.
кисіль з пектином - фото крок 5
В ягідний відвар додайте цукор за смаком.
кисіль з пектином - фото крок 6
Потім пектин vsиpyte, перемішайте до повного розчинення і варіть 5-6 хвилин до загустіння киселю.
кисіль з пектином - фото крок 7
Якщо ви не любите варені ягоди в киселі, для зливного напою.
кисіль з пектином - фото крок 8
Кисіль з пектином готовий. Подавайте в теплому або охолодженому вигляді.

Схожі рецепти