Кіш зі спарингом
(покроковий рецепт з фото)
Кіш зі спарингом - невеликі пироги, легкі смачні. Щось середнє між пирогом і омлетом. Зробити їх зовсім неважко, якщо взяти готове тісто. Але повозиться все одно доведеться. Ось рецепт.
Кіш зі спаржею можна робити з будь-яким тестом, навіть пісочним або заварним. Найкраще на мій погляд тісто полупесочное. Головне правило: кошики випечеш заздалегідь, якщо ви покладете начинку в сире тісто, то воно може не пропектися. Ніжне листкове тісто треба розкачати товстіший і випекти до напівготовності. У спаржі використовуються білі і світло-зелені частини. Вони найбільш ніжні. Спаржу можна замінити за своїм бажанням на інші овочі. Головне освоїти принцип. Успіхів і приємного апетиту!
- Sparzha - 5-6 штук
- Цибуля пориста - 2-3 штук
- Яєчні жовтки - 8 штук
- Вершки - 1 Склянка
- Сіль - 12 чайних ложок
- Мускатний горіх - 14 чайних ложок
- Петрушка - 2 чайних ложки
- Тертий сир - 230 грам
- Оливкова олія - 30 мілілітрів
- Тісто для пирога - 500-700 грам
Розкачайте тісто і виріжте по формочке.
Testo інвестувати в формі, наколи виделкою.
Придавите тісто бобами і спечіть основу пирога. Прохолодний.
Візьміть продукти для начинки.
Зелена цибуля поріжте кільцями і підсмажте до прозорості на олії.
Сир натріть.
Спаржу порежьте на 4 частини.
Кінчики спаржі відкладіть на прикрасу, а інші частини поріжте дрібно.
У мисці збийте жовтки з молоком і вершками.
Додайте сіль, спеції і петрушку.
У готові формочки викладіть сир.
Додайте спаржу і цибулю. Залийте яєчної сумішшю.
Кіш можна прикрасити шматочками спаржі.
Випікайте 25 хвилин при 180 градусах. Смачного!