Кекс з черешнею
(покроковий рецепт з фото)
Черешня не дуже часто використовується у випічці, тому я вирішила спекти ось такий кекс. Ніжний, легкий, розсипчастий, він прекрасно підійде для домашнього чаювання. Готується дуже просто.
При приготуванні цього кексу цілком можна використовувати будь-які ягоди: вишню, басейн, малину. Пробуйте і шукайте своє улюблене поєднання!
- Борошно пшеничне - 240 грам
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Молоко - 170 мілілітрів
- Куряче яйце - 2 штуки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Черешня - 300 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукрова пудра - За смаком
1. Яйця збийте з цукром.
2. Додайте молоко кімнатної температури і розтоплене масло.
3. Потім - борошно і розпушувач.
4. У черешні видаліть кісточки, додайте ягоди в тісто.
5. Жароміцних форму змажте маслом, вилийте в неї тісто.
6. Випікайте в розігрітій до 180 градусах духовці близько 1 годину. Смачного!