Рецепт Кефаль на мангалі фото

Кефаль на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Ніяке блюдо високої кухні не зрівняється з простої, але смачною і апетитною домашньою їжею, особливо приготованою на мангалі! Пропоную вам подивитися, як приготувати кефаль на мангалі. Смакота!

Опис приготування:

Кефаль створена для того, щоб її готували на мангалі. Вона Жирненький, без кісток, з приємним смаком і ароматом. Запечена, вона стає ще краще! Щоб приготувати кефаль на мангалі, нам знадобиться кілька тушок риби, спеції і лимон. Маринувати рибу необов'язково. Досить натерти її спеціями, скропити соком лимона і дати постояти хвилин 10-15.

  • Kyefali - 3-4 штук
  • Морепродукти - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Лимон - 1 штука
  • Картопля - 3-4 штук
  • Овочі - За смаком
кефаль на мангалі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Рибку почистіть і випатрати. Невеликих восьминогів теж промийте від плівок, якщо захочете ще і морепродукти використовувати. У мене були ще каракатиці.
кефаль на мангалі - фото крок 2
Приправити сіллю і poperčite Чефалу. Збризніть її соком лимона, додайте спеції до риби (навіть прованські трави або розмарин підійдуть).
кефаль на мангалі - фото крок 3
На мангалі обсмажте морепродукти і рибу.
кефаль на мангалі - фото крок 4
Смажте з двох сторін на невеликому вогні до рум'яного кольору, може почати злазити шкіра, але це не страшно. Головне, щоб риба була готова.
кефаль на мангалі - фото крок 5
Готова запечена кефаль виглядає приблизно так.
кефаль на мангалі - фото крок 6
Подавати її можете з салатом з морепродуктів, овочів і з картоплею (теж запеченим на мангалі, до речі).
Смачного!

Схожі рецепти