Рецепт Кефаль на пару фото

Кефаль на пару
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Страви на пару
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Спеціально до вашого столу старовинне рибальське рецепт! корисно, смачно і відмінно підійде для тих, хто стежить за фігурою!

Опис приготування:

Старовинне і дуже просте блюдо з риби, характерне для узбережжя Чорного моря - Одеси, Ялти, Балаклави, Алушти. Апетитна, ніжна кефаль на пару або по-іншому"рибальське Шкарів" подарує вам просто незабутню гамму смаків!

  • Kyefali - 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Перець - 1/2-1 штуки (чилі)
  • Корінь селери - 100 грам
  • Помідори - 300 грам
  • Крем - 500 мілілітрів
  • Сіль, спеції - За смаком
кефаль на пару - фото крок 1
Рибу миємо, очищаємо від луски і нутрощів, відрізаємо голови, хвости і плавники.
кефаль на пару - фото крок 2
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо кільцями або півкільцями.
кефаль на пару - фото крок 3
З перцю чилі видаляємо насіння і подрібнюємо його.
кефаль на пару - фото крок 4
Зелена цибуля співаємо і нарізаємо тонкими кільцями.
кефаль на пару - фото крок 5
Очищаємо корінь селери і подрібнюємо.
кефаль на пару - фото крок 6
Зелена цибуля разом з ріпчастою злегка обсмажуємо на сковороді, змащеній олією. Потім додаємо до них чилі і селеру.
кефаль на пару - фото крок 7
Потім виливаємо в сковороду сметану, тушкуємо пару хвилин і викладаємо рибку. Хочу зауважити, що оскільки рибин у нас 4, то у мене вийшло дві сковороди, в кожній по дві рибки:)
кефаль на пару - фото крок 8
За пару хвилин до готовності риби опускаємо в соус помідори (цілком або порізані - на ваш смак). Ще пара хвилин і вуаля! Готово! Насолоджуйтесь; )

Схожі рецепти