Кава з коренів кульбаби
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти про натуральному заміннику кави. Вам знадобляться коріння кульбаби, які не так проблематично дістати. Приготований напій нагадує за смаком щось середнє між кавою і цукром.
Перед вами простий рецепт приготування кави з коріння кульбаби. З таким простим способом приготування впорається кожен! Обсмажені коріння кульбаби можна перемолоти і зберігати в баночці, заварюючи собі ароматний напій, коли захочеться. До речі, напій можна вживати без цукру, т.К. Корені містять в собі солодкість. Хай щастить!
- Коріння кульбаб - 3 штуки (з 1 порцію кави)
Коріння кульбаб слід ретельно вимити під холодною водою. Якщо трапляються підгнилі - краще відразу викинути їх у сміття.
Дрібно нарізаємо корінці. Обсмажуємо їх на сухій сковороді. Вогонь при цьому повинен бути мінімальний.
Обсмажувати слід до коричневого кольору. Коріння стануть ламкими і почнуть кришиться.
Для зручності можете перемолоти коріння в блендері або кавомолці. Заварюємо напій, як і звичайну каву. Насолоджуйтесь!