Каша з вівса
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 17 г. 0 хв.
Сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати кашу з вівса. Справжнісіньку, на молоці, яка буде варитися і настоюватися дуже довго. Готування займе багато часу, але результат точно порадує.
Опис приготування:
Через те, що на приготування знадобиться багато часу, варто вибрати мультиварку, а не каструлю. Ви отримаєте всю користь крупи, якщо зробите даний рецепт. Не дарма її радять їсти вранці. Саме в цей час людині необхідно отримати повільні вуглеводи, які подарують енергію всьому організму.
- Овес - 1 Склянка
- Молоко, 3, 2% жирності - 1 літр
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
- Вода - 1 літр
Промийте крупу. Залийте її водою, і залиште на 12 годин для набухання.
Через цей час ще раз промийте овес і злийте воду. Покладіть його в чашу мультиварки. Залийте все гарячим молоком.
Доведіть кашу до кипіння. Потім поставте режим"випічка" з 20 хвилин. А потім"гасіння" з 4 годину.
Уже в готову страву додайте сіль, цукор і масло. Смачного сніданку!