Каша з вівса
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати кашу з вівса. Справжнісіньку, на молоці, яка буде варитися і настоюватися дуже довго. Готування займе багато часу, але результат точно порадує.
Через те, що на приготування знадобиться багато часу, варто вибрати мультиварку, а не каструлю. Ви отримаєте всю користь крупи, якщо зробите даний рецепт. Не дарма її радять їсти вранці. Саме в цей час людині необхідно отримати повільні вуглеводи, які подарують енергію всьому організму.
- Овес - 1 Склянка
- Молоко, 3, 2% жирності - 1 літр
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
- Вода - 1 літр
Промийте крупу. Залийте її водою, і залиште на 12 годин для набухання.
Через цей час ще раз промийте овес і злийте воду. Покладіть його в чашу мультиварки. Залийте все гарячим молоком.