Рецепт Кисіль з вівса для схуднення фото

Кисіль з вівса для схуднення
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вівсянка , Крупи , Кефір
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На полуденок , На сніданок
Напої , Кислий
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 дн. 4 г. 0 хв.

Багато дівчат вже давно знають про корисні властивості вівса. Пропонуємо рецепт, як приготувати кисіль з вівса для схуднення. Він позбавить від зайвих сантиметрів, а також надасть оздоровчий ефект.

Опис приготування:

Про корисність вівса ходять легенди. Він допомагає при різних захворюваннях шлунка і шлунково-кишкового тракту. Лікарі настійно рекомендують каші з вівса, закиснути, відвари і просто приймати пророслі паростки. Крім лікувальних властивостей овес володіє ще і косметичним ефектом, в першу чергу його дуже часто використовують для схуднення.

1. У трилітрову банку насипаємо овес, наливаємо кефір, додаємо ложку сметани і кидаємо шматочок житнього хліба. Заливаємо всю суміш очищеної або охолодженої кип'яченої водою.

2. Шийка обв'язуємо марлею, складеної в кілька разів. Ми залишаємо банку в темному і теплому місці (можна поставити біля батареї і накрити ковдрою) на три доби.

3. Після закінчення часу проціджуємо суміш через сито, рідина переливаємо в каструлю і варимо до закипання. Готовий кисіль переливаємо в банку, відправляємо в холодильник на зберігання.

П'ється такий кисіль по півсклянки на день, це відмінно оздоровлює організм і втаязикє апетит.


  • Овес - 300 грам
  • Кефір - 100 мілілітрів
  • Житній хліб - 1 скибочку
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Вода очищена - 2 L
Про корисність вівса ходять легенди. Він допомагає при різних захворюваннях шлунка і шлунково-кишкового тракту. Лікарі настійно рекомендують каші з вівса, закиснути, відвари і просто приймати пророслі паростки. Крім лікувальних властивостей овес володіє ще і косметичним ефектом, в першу чергу його дуже часто використовують для схуднення.

1. У трилітрову банку насипаємо овес, наливаємо кефір, додаємо ложку сметани і кидаємо шматочок житнього хліба. Заливаємо всю суміш очищеної або охолодженої кип'яченої водою.

2. Шийка обв'язуємо марлею, складеної в кілька разів. Ми залишаємо банку в темному і теплому місці (можна поставити біля батареї і накрити ковдрою) на три доби.

3. Після закінчення часу проціджуємо суміш через сито, рідина переливаємо в каструлю і варимо до закипання. Готовий кисіль переливаємо в банку, відправляємо в холодильник на зберігання.

П'ється такий кисіль по півсклянки на день, це відмінно оздоровлює організм і втаязикє апетит.

Схожі рецепти