Кисіль для схуднення
(покроковий рецепт з фото)
Що б таке з'їсти, щоб схуднути? Рідко хто не ставив собі таке питання. Проте, питання зовсім не риторичне, є така їжа, яку можна їсти і не поправлятися, навіть навпаки, худнути.
Якщо ви поставили перед собою завдання схуднути, робити це треба з користю для здоров'я, без ризику завдати шкоди. Кисіль для схуднення з рису допоможе впоратися з цим завданням. Готувати його дуже легко, в рецепті докладно написано як це зробити.
- Мал - 200 грам
- Вода - 3 L(1 літр - для замочування рису, 2 L - для киселю)
Підготуйте інгредієнти, список дуже короткий - рис і вода.
Візьміть 1 літр води і добре промийте рис.
Залийте рис водою, залиште на ніч.
До ранку з рису "піде" частина крохмалю. Відкиньте рис на сито, підготуйте 2 літра води.
Всипте рис в каструлю з водою, нагрійте до кипіння, кип'ятіть на повільному вогні 30 хвилин.
Охолодіть рисовий відвар протягом 1, 5 годин і пробийте його занурювальним блендером.
Вийшов рисовий кисіль з нейтральним смаком.
Подавайте рисовий кисіль з ягодами, шматочками фруктів, можна посипати злегка корицею або додати трохи меду. Такий кисіль можна приймати за 30 хвилин до їди або замінити таким перекусом сніданок або вечерю. Кисіль має обволакивающим властивістю і є після нього зовсім не хочеться, почуття голоду пропадає зовсім.