Каша з салом
(покроковий рецепт з фото)
Розсипчаста каша з будь-якої крупи хороша в компанії підсмажених кубиків шпику з цибулею. А вже гречка просто смакота виходить! Сало можна взяти як солоне, так і копчене.
Якщо у вас є сушені гриби або грибний порошок, можна додати їх до крупі в процесі варіння. Досить зовсім невеликої кількості для додання страві чудесного акценту!
- Гречка - 1 Склянка
- Вода - 1, 5 склянки
- Сало - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки (середнього розміру)
- Сіль - За смаком

Підготуйте необхідні інгредієнти. Продукти для страви найпростіші.

Крупу промийте на ситі і поставте варити, заливши водою в співвідношенні 1:1, 5. Додати сіль.

Сало наріжте кубиками.

Лук наріжте не тонкі.

Смажте сало на сухій гарячій сковороді, поки жир не почне витоплюється. Потім додайте цибулю, злегка підрум'яньте. Приправити сіллю і Arte, помішуючи, до вашої улюбленої прожарювання. Мета - отримати не сухі шкварки, а просочений ароматів і соком цибулю з салом.

Готової каші дайте трохи упреться під кришкою з серветкою. Нам потрібна розсипчаста каша, krupinka в krupinke.

Додайте в кашу лук з салом і акуратно перемішайте, намагаючись не дуже м'яти кашу.

Подавайте кашу гарячої. Смачного!