Рецепт Каша з салом фото

Каша з салом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Крупи , Сало , Гречка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Розсипчаста каша з будь-якої крупи хороша в компанії підсмажених кубиків шпику з цибулею. А вже гречка просто смакота виходить! Сало можна взяти як солоне, так і копчене.

Опис приготування:

Якщо у вас є сушені гриби або грибний порошок, можна додати їх до крупі в процесі варіння. Досить зовсім невеликої кількості для додання страві чудесного акценту!

  • Гречка - 1 Склянка
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Сало - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки (середнього розміру)
  • Сіль - За смаком
каша з салом - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Продукти для страви найпростіші.
каша з салом - фото крок 2
Крупу промийте на ситі і поставте варити, заливши водою в співвідношенні 1:1, 5. Додати сіль.
каша з салом - фото крок 3
Сало наріжте кубиками.
каша з салом - фото крок 4
Лук наріжте не тонкі.
каша з салом - фото крок 5
Смажте сало на сухій гарячій сковороді, поки жир не почне витоплюється. Потім додайте цибулю, злегка підрум'яньте. Приправити сіллю і Arte, помішуючи, до вашої улюбленої прожарювання. Мета - отримати не сухі шкварки, а просочений ароматів і соком цибулю з салом.
каша з салом - фото крок 6
Готової каші дайте трохи упреться під кришкою з серветкою. Нам потрібна розсипчаста каша, krupinka в krupinke.
каша з салом - фото крок 7
Додайте в кашу лук з салом і акуратно перемішайте, намагаючись не дуже м'яти кашу.
каша з салом - фото крок 8
Подавайте кашу гарячої. Смачного!

Схожі рецепти