Каша з медом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт дуже корисного страви, а саме - як приготувати кашу з медом. Саме сьогодні я вирішила зварити рис, а так можна спробувати використовувати і іншу крупу.
Страва, яке ми зробимо сьогодні, підійде і для харчування дітей. Також воно низькокалорійне, але в той же час ситне. Класичне каша, в яку я додала солодкий відтінок і трохи бананів. Спробуйте прикрасити його і якимись своїми інгредієнтами, наприклад, додавши фрукти або корицю.
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 2 склянки
- Сіль - За смаком
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Банан - 0, 5 штуки
- Вершкове масло - За смаком
Рис промийте і засипте в каструлю. Влийте туди трохи підсоленої води, варіть на повільному вогні без кришки.
Коли википить майже вся вода, влейте молоко, додайте цукор і знову доведіть до кипіння. Все перемішайте, при цьому поклавши масло і мед.
Готову кашу викладіть порційно по тарілочках і прикрасьте нарізаним бананом.