Манна каша з медом
(покроковий рецепт з фото)
Манною кашею чомусь прийнято годувати тільки дітей, а тим часом багато дорослих люблять манну кашу. А якщо ще додати до неї ягоди або горіхи, полити медом або сиропом, вийде практично десерт.
Манну кашу дуже легко приготувати на сніданок не тільки діткам, але і дорослим. Вариться манна каша дуже швидко, і якщо малюк вередує, кашу можна красиво подати, прикрасивши її свіжими ягодами або полив варенням або навіть згущеним молоком. А ви готували манну кашу з медом? обов'язково спробуйте, це дуже смачно!
- Молоко - 1, 5 склянки
- Манька - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Ягоди - 50-70 грам
Наливаємо молоко в каструльку і ставимо на плиту.
Додамо сіль і нагріваємо молоко до кипіння.
Як тільки молоко закипіло, тонкою цівкою всипаємо манку і не забуваємо при цьому помішувати. Кількість манки залежить від того, яку кашу ви любите: рідку або густу.
Варимо кашу хвилини 2-3.
Я варила густу кашу. Перекладаємо кашу в глибоку миску і даємо їй трохи охолонути.
Коли каша злегка охолоне, вона загусне і її буде легко викласти на плоску тарілку, вийде каша в формі пудингу. Викладаємо ягоди і поливаємо за смаком медом.