Рецепт Каша з курячою грудкою фото

Каша з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах, Курка, Крупи, Мал, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Каші

Азіатська кухня багата незвичними нам стравами. Ось, наприклад, як приготувати кашу з курячими грудками. Здавалося б, звичайна рисова каша з рисом, але в ній є свої особливості. Дивіться рецепт!

Таке блюдо по консистенції одночасно нагадує і суп, і кашу. З огляду на, що рисова каша доповнена курячою грудкою, вона стає повноцінним ситним обідом або вечерею. Китайську черешкову капусту можна замінити листям шпинату.

  • Куряча грудка - 300 грам
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Шиітаке - 5-6 штук
  • Імбир - 1 штука (шматочок 2 см)
  • Вода - 5 склянок
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Кунжутну олію - 0, 5 Ст. Ложки
  • Устричний соус - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Китайська черешковая капуста - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
каша з курячою грудкою - фото крок 1
Спочатку потрібно замаринувати курячу грудку в суміші кунжутного масла, соєвого і устричного соусу, щіпки перцю. Залиште в холодильнику на ніч. Потім промийте рис і гриби шиітаке, а також капусту.
каша з курячою грудкою - фото крок 2
У каструлі закип'ятити воду і додайте туди порізаний імбир.
каша з курячою грудкою - фото крок 3
У каструлю всипте рис, додайте дрібку солі і варіть його хвилин 25 до готовності. Вода повинна википіти, але не повністю, має залишитися близько 0, 5 склянки рідини. Дістаньте з води імбир.
каша з курячою грудкою - фото крок 4
Тепер додайте до рису порізану невеликими шматочками курку, гриби. Гасіть на повільному вогні до готовності курки. Потім покладіть туди нарізану крупно капусту і протушкувати хвилин 5.
каша з курячою грудкою - фото крок 5
В результаті рис буде розварити, він практично буде пюреобразной по консистенції, в цьому особливість даної каші. Викладіть її в тарілки і подавайте гарячою. Прикрасьте свіжою зеленню.

Схожі рецепти