Каша з горохової муки
(покроковий рецепт з фото)
Найчастіше ми звикли варити горохову кашу з колотого або цільного бобу. Але є відмінна альтернатива, вона підійде зайнятим господаркам, які приділяють увагу правильному харчуванню. Ділюся рецептом!
Один з найважливіших моментів приготування каші з горохової муки - це безперервне помішування. Саме воно не дозволить пригоріти блюдо і зробить його однорідним і без грудок. Зверніть увагу на цей нюанс.
- Борошно гороху - 1 склянок
- Вода - 2 склянки
- Вершки - 50 мілілітрів(10% жирності)
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У каструлю з товстим дном налийте воду і вершки.
Через сито просійте в рідину горохову борошно. Поставте на середній вогонь і відразу ж почніть помішувати. Помішуйте безперервно, до загущення маси.
Як тільки каша загусне, зменшіть вогонь.
Додайте масло, добре його умішайте, до гладкості. Зніміть з вогню.
Готову кашу подавайте як самостійне блюдо або як гарнір.
Смачного!