Хліб з горохової муки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є хлібопічка, то обов'язково приготуйте цей смачний і ароматний хліб. Перед заходом, стоять під час його випічки, просто не можливо встояти!
Готовий хліб виходить з смачним, м'яким і ароматним м'якушем. А завдяки тому, що він був загорнутий в рушник, скоринка виходить хрустка і дуже апетитна. Спробуйте!
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Борошно гороху - 200 грам
- Вода - 350 мілілітрів
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 чайних ложок
- Цукор - 1 Ст. Ложок
- Дріжджі сухі швидкорозчинні - 6 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Сухі трави - За смаком
Насамперед дрібно наріжте цибулю і обсмажте його до золотистого кольору.
Потім в чашу хлібопічки налийте воду, додайте сіль, цукор і рослинне масло.
Додайте два види борошна і дріжджі.
Додайте сухі трави і цибулю.
Увімкніть основний режим випічки, у мене він триває 2 годину 50 хвилин.
Увімкніть основний режим випічки, у мене він триває 2 годину 50 хвилин.
Готовий хліб остудіть в рушник і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!