Рецепт Хліб з горохової муки фото

Хліб з горохової муки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо у вас є хлібопічка, то обов'язково приготуйте цей смачний і ароматний хліб. Перед заходом, стоять під час його випічки, просто не можливо встояти!

Опис приготування:

Готовий хліб виходить з смачним, м'яким і ароматним м'якушем. А завдяки тому, що він був загорнутий в рушник, скоринка виходить хрустка і дуже апетитна. Спробуйте!

  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Борошно гороху - 200 грам
  • Вода - 350 мілілітрів
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 чайних ложок
  • Цукор - 1 Ст. Ложок
  • Дріжджі сухі швидкорозчинні - 6 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Сухі трави - За смаком
хліб з горохової муки - фото крок 1
Насамперед дрібно наріжте цибулю і обсмажте його до золотистого кольору.
хліб з горохової муки - фото крок 2
Потім в чашу хлібопічки налийте воду, додайте сіль, цукор і рослинне масло.
хліб з горохової муки - фото крок 3
Додайте два види борошна і дріжджі.
хліб з горохової муки - фото крок 4
Додайте сухі трави і цибулю.
Увімкніть основний режим випічки, у мене він триває 2 годину 50 хвилин.
хліб з горохової муки - фото крок 5
Готовий хліб остудіть в рушник і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти