Рецепт Каша «Гур'ївська» фото

Каша «Гур'ївська»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Крупи , Манька
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Солодке , Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви ніколи не чули про це традиційне блюдо російської кухні, то обов'язково рекомендую хоча б раз спробувати. Такий каші ви напевно ще не їли! Неймовірно смачно і незвично, рекомендую!

Опис приготування:

Покажу вам один варіант, як приготувати кашу"Гурьевскую" з апельсином і волоськими горіхами. В оригінальному рецепті використовуються запечені молочні пінки, але в даному випадку ми замінимо їх збитими вершками, що помітно прискорить процес.

  • Молоко - 1 літр
  • Крупа манна - 1 Склянка
  • Цукор - 1/3-1/2 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванільний цукор - 1-2 чайних ложок
  • Збиті вершки - За смаком
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Фрукти і горіхи - За смаком
каша
1. Ось такі інгредієнти ми будемо використовувати.
каша
2. Насамперед потрібно зварити манну кашу. Доведіть до кипіння молоко, всипати тонкою цівкою крупу, постійно помішуючи.
каша
3. Готову кашу зніміть і остудіть.
каша
4. Мартенс відділи Желтков. Розділіть цукор навпіл і розітріть одну половину з жовтками. Додайте в кашу.
каша
5. Окремо збийте з цукром і ванільним цукром білки. Також додайте в манку і акуратно перемішайте.
каша
6. На сухій сковороді підсушіть трохи горіхи.
каша
7. Жароміцних форму змажте маслом і викладіть приблизно половину каші.
каша
8. Розподіліть трохи горішків.
каша
9. Далі - шар збитих вершків.
каша
10. І фрукти за смаком.
каша
11. Викладіть другу половину каші, ще трохи горіхів і за бажанням присипте цукровою пудрою.
Надішліть кашу в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 7-10.

Схожі рецепти