Рецепт Каша «Гур'ївська» фото

Каша «Гур'ївська»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Крупи, Манька
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Солодке, Гарячі страви, Каші

Якщо ви ніколи не чули про це традиційне блюдо російської кухні, то обов'язково рекомендую хоча б раз спробувати. Такий каші ви напевно ще не їли! Неймовірно смачно і незвично, рекомендую!

Покажу вам один варіант, як приготувати кашу "гурьевскую" з апельсином і волоськими горіхами. В оригінальному рецепті використовуються запечені молочні пінки, але в даному випадку ми замінимо їх збитими вершками, що помітно прискорить процес.

  • Молоко - 1 літр
  • Крупа манна - 1 Склянка
  • Цукор - 1/3-1/2 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванільний цукор - 1-2 чайних ложок
  • Збиті вершки - За смаком
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Фрукти і горіхи - За смаком
каша
2. Насамперед потрібно зварити манну кашу. Доведіть до кипіння молоко, всипати тонкою цівкою крупу, постійно помішуючи.
каша
4. Мартенс відділи Желтков. Розділіть цукор навпіл і розітріть одну половину з жовтками. Додайте в кашу.
каша
6. На сухій сковороді підсушіть трохи горіхи.
каша
8. Розподіліть трохи горішків.
каша
10. І фрукти за смаком.

Схожі рецепти