Гур'євське млинці
(покроковий рецепт з фото)
Багато я знаю різних рецептів млинців, але такий хитромудрий ще не зустрічала. Дуже цікаве в приготуванні тісто, і, як наслідок, приголомшливо смачні млинці. Зацікавилися? готуємо!
Гур'євське млинці готуються за традиційним рецептом, змінювати і доповнювати я нічого не раджу. Подавати такі млинці можна як з солодкими Топпінг, так і з солоними. Дуже добре підходять такі млинці і для фарширування.
- Борошно - 2, 5 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Кефір - 2 склянки (або кисле молоко)
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця - 5 штук
- Цукор - 1 щіпка
- Масло для обсмажування - 1 За смаком
1. Мартенс відділи Желтков. Збийте жовтки з цукром і маслом кімнатної температури.
2. Додайте кисле молоко.
3. Додайте борошно, перемішайте.
4. Окремо збийте білки з сіллю.
5. Вмішайте білки в тісто.
6. Випікайте млинці, змащуючи сковорідку олією.
7. Подаємо до столу. Смачного!