Картопляний салат з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Картопляний салат - це особливий салат. Він може подаватися до столу як окрему страву або як гарнір до риби або м'яса. Ситне і поживну страву, в якому картопля виступає головним інгредієнтом.
Цей рецепт - для любителів страв з картоплі. Ситний і смачний салат може бути приготовлений до обіду або вечері. На обід до салату можна подати приготоване шматком м'ясо або курку. З рибою теж буде смачно. У цьому салаті картопля - основний інгредієнт, його можна зварити, а можна і обсмажити в олії до хрусткої скоринки. Якщо вам не подобається картопля в шкірці, очищайте її.
- Молода картопля - 500 грам (краще невеликий)
- Сир чеддер - 100 грам (або будь-який твердий сир)
- Зелена цибуля - 50 грам
- Крем - 100-150 грам (можна змішати з натуральним йогуртом)
- Бекон - 70 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Перець чилі мелений - 1 щіпка (за смаком)
Ретельно помиємо картоплю і відварити його до готовності в шкірці. Не переварите!
Смужки бекону обсмажити до хрусткого стану, а потім подрібнити качалкою до стану крихти.
Пір'я зеленої цибулі дрібно нарізаємо і потім злегка Примніть, щоб цибуля трохи пустила сік і пом'якшав.
Викладаємо сметану в невелику мисочку, додаємо сіль, перець чорний і червоний і подрібнену цибулю. Перемішуємо.
Зварений і охолоджений картопля нарізаємо на половинки або четвертинки (в залежності від розміру картоплин).
Дрібно наріжемо залишилася білу частину цибулі.
Додаємо до картоплі цибулю і крихти бекону, все перемішуємо.
Додаємо сметанним заправку і натертий на тертці сир.
Ретельно перемішати ... І можна подавати до столу! Зазвичай салат смачніше, коли постоїть у холодильнику хоча б годину. Так що якщо у вас є можливість потримати його трохи, спробуйте вчинити саме так.
Подаємо до столу, прикрасивши пір'ям зеленого лука.