Картопляний рулет з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную хороший рецепт смачної, ситної і недорогий закуски. Дивіться, як приготувати картопляний рулет з овочами. Можна зібрати всі продукти з холодильника і зробити смачний рулет до обіду!
Блюдо виходить ситним, смачним і цікавим. Воно буде мати гарний вигляд як на святковому, так і на повсякденному столі (тим більше, що його без проблем можна зберігати в холодильнику). Для приготування цього рулету нам знадобляться: картопля, гриби, цибуля, помідори, солоні огірки, майонез і спеції.
- Картопля - 10 штук
- Печериці - 0, 5 L
- Цибулина - 3 штуки
- Томати - 5 штук
- Солоні огірки - 350 грам
- Майонез - 100 мілілітрів
- Сіль і спеції - За смаком
1. Картоплю чищу і мою, потім відварюю в підсоленій воді до готовності.
2. Цибулину очищаю і промиваю, потім нарізаю її дрібними кубиками і підсмажую на сковороді.
3. Гриби очищаю від шкірки і мою під проточною водою, потім нарізаю шматочками або пластинами. Обсмажую їх на соняшниковій олії.
4. Помідори мою і нарізаю кубиками, додаю їх і смажену цибулю на сковороду до грибів, перемішую і готую до випаровування соку.
5. Солоні огірки подрібнюю на крупній тертці, потім додаю їх в сковороду, перемішую і прогріваю пару хвилин.
6. Зливаю майже всю воду, залишаю лише трохи, мнеться картопля в пюре.
7. Пергамент розкочують на столі, викладаю на нього картопляне пюре, розподіляю його рівномірно.
8. На один край викладаю приготовлену начинку.
9. Повертаю картопля рулетом, відправляю його на деко.
10. Щедро змащую рулет майонезом і випікаю в розігрітому до 180 градусів духовці до появи золотистої скоринки.
11. Готовий рулет дістаю з духовки і гарячим розрізаю на необхідного розміру шматочки. Смачного!