Картопляний рулет з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати картопляний рулет з м'ясом. Це чудове блюдо, яке підійде для ситного і смачного обіду. Часто готую такий рулетик для дітей і чоловіка. Спробуйте!
У цього рулету є й інші плюси, крім смаку. 1. Ми не маємо справу з борошном. А картопля не вважається таким калорійним і шкідливим. 2. Жир від фаршу просочує основу з пюре, і в підсумку блюдо стає збалансованим по жирності.
- Картопля - 10 штук
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Яйця курячі - 3 штуки
- Вершки - 0, 5 склянки
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Пармезан - 100 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Окріп - 500 мілілітрів
Картоплю відварюємо без шкірки, заливаємо тільки закипілої водою з чайника і вершками. Razminaem, кладемо масло, трохи збиті яйця і сіль за смаком.
Фарш обсмажуємо з порубаним луком на сковорідці близько 20 хвилин. Солимо, всипаємо до м'ясної начинці тертий пармезан.
Викладаємо тепер рівним шаром пюре на харчову плівку. Зверху кладемо фарш, робимо відступ від країв пюре в пару сантиметрів.
Звертаємо плівку, обережно піднімаючи і з'єднуючи кінці нашого рулетика. Викладаємо його на пергамент, змащений маслом.
Відправляємо рулетик в духовку на 40 хв. Температуру ставимо 180 градусів. Печемо до появи красивою золотий скоринки. Смачного!