Рецепт Картопляні ньоккі з куркою і сиром фото

Картопляні ньоккі з куркою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Овочі, Птах, Картопля, Курка, Куряче філе, Яйця
Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Ньокки - це італійські галушки або, по нашому, ліниві вареники. Перевага їх в тому, що їх не потрібно ліпити, як вареники або пельмені, змішав всі інгредієнти - і готово

Важливо! Чи не перевертайте відразу ньокки на сковороді, дайте їм трохи зарум'яниться, інакше вони будуть у вас розвалюватися.

Після обсмажування викладіть їх на тарілку і подавайте на стіл.

Смачного!

  • Відварене куряче філе - 150 грам
  • Картопля - 300 грам
  • Тертий твердий сир - 3 Ст. Ложки
  • Мускатний горіх - За смаком
  • Курячий бульйон - 1 літр (кількість вказано приблизний. Він потрібен для варіння ньокки)
  • Курине яйце - 1 штука
  • Борошно - 40 грам
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - 1 За смаком (для бульйону)
  • Чорний перець горошком - 1 За смаком (для бульйону)
  • Запашний перець - 1 За смаком (для бульйону)
картопляні ньоккі з куркою і сиром - фото крок 1
Підготуйте продукти до приготування. Промийте сире куряче філе перед варінням бульйону. А також добре помийте сиру картоплю.
картопляні ньоккі з куркою і сиром - фото крок 2
Натріть на дрібній тертці відварну картоплю.
картопляні ньоккі з куркою і сиром - фото крок 3
Куряче філе дрібно наріжте.
картопляні ньоккі з куркою і сиром - фото крок 4
До картоплі додайте дрібно нарізане куряче філе, сир, яйце, мускатний горіх, сіль і борошно.
картопляні ньоккі з куркою і сиром - фото крок 5
Всі інгредієнти добре перемішайте.
картопляні ньоккі з куркою і сиром - фото крок 6
Викладіть суміш на посипану борошном поверхню і замісити м'яке тісто.
картопляні ньоккі з куркою і сиром - фото крок 7
Відокремте шматочок тесту і розкачати ковбаску, наріжте на невеликі шматочки.
картопляні ньоккі з куркою і сиром - фото крок 8
Скачайте кожен шматочок в кулю і зробіть пальцем в середині ямку.
картопляні ньоккі з куркою і сиром - фото крок 9
Зваріть ньокки в киплячому курячому бульйоні, буквально 1 хв. Як тільки ньокки спливуть, вони готові.
картопляні ньоккі з куркою і сиром - фото крок 10
Після того як ньокки зварилися, обсмажте їх на рослинному маслі в попередньо розігрітій сковороді. У процесі смаження додайте трохи вершкового масла (воно додасть горіховий присмак) або часнику за бажанням.

Схожі рецепти