Рецепт Картопляні битки з сиром і беконом фото

Картопляні битки з сиром і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На полуденок
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цікавий, ситний і дуже смачний варіант приготування картопляних биточків з сиром і беконом представляю вашій увазі. Щоб урізноманітнити звичні вже щоденні страви, спробуйте це

Опис приготування:

Це досить універсальне блюдо, адже його можна подавати до столу як самостійне, наприклад, або як гарнір до риби і м'яса, або ж як закуску з улюбленим соусом. У начинку можна додати зелень і спеції, а також ароматні трави в паніровці. До речі, такі биточки можете не тільки запекти, але і посмажити на сковороді.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Бекон - 2 скибочки
  • Сир - 50 грам
  • Пір'я зеленої цибулі - 2-3 штук
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль і спеції - За смаком
картопляні битки з сиром і беконом - фото крок 1
1. Картоплю відварити в підсоленій воді до готовності і розімніть в пюре. Обсмажте бекон, викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати залишки жиру, і подрібніть.
картопляні битки з сиром і беконом - фото крок 2
2. У глибокій мисці з'єднайте пюре, бекон, подрібнену цибулю, тертий сир і борошно. Додайте сіль і спеції, ретельно перемішайте.
картопляні битки з сиром і беконом - фото крок 3
3. Сформуйте невеликі биточки з отриманої маси. Підготуйте панірувальні сухарі.
картопляні битки з сиром і беконом - фото крок 4
4. Обваляйте биточки в сухарях і викладіть на деко, застелене пергаментом і змащений маслом. Надішліть в розігріту до 220 градусів духовку.
картопляні битки з сиром і беконом - фото крок 5
5. Запікайте хвилин 8, після акуратно переверніть і відправте назад в духовку ще хвилин на 8. Як тільки картопляні биточки з сиром і беконом добре зарум'янилися, вони готові. Смачного!

Схожі рецепти