Рецепт Картопляні битки з фаршем фото

Картопляні битки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Картопляні битки з фаршем - відмінне поєднання картопляного пюре і м'ясного фаршу. Можна довго описувати чудовий смак цієї страви, але краще його спробувати. Рецепт перед вами!

Опис приготування:

Для начинки картопляних биточків обсмажте на вершковому маслі фарш, змішаний з подрібненим луком. З відвареної картоплі приготуйте пюре. Яке трохи остудіть і сформуйте з нього кульки близько 5 см. В діаметрі. Потім розплющите картопляний кулька, покладіть в нього чайну ложку фаршу з цибулею і акуратно, щоб не вилізла начинка, приклеїти пиріг. Занурте биточки в збите яйце, обваляйте в сухарях і обсмажте на розігрітій олії з двох боків до рум'яної скоринки. На стіл подайте зі свіжими овочами та зеленню. Смачного!

  • Фарш м'ясний - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Пучок зеленої цибулі - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
картопляні битки з фаршем - фото крок 1
Картоплю відварити до готовності.
картопляні битки з фаршем - фото крок 2
Подрібніть зелений і ріпчасту цибулю.
картопляні битки з фаршем - фото крок 3
Змішайте цибулю з фаршем і злегка обсмажте на сковороді.
картопляні битки з фаршем - фото крок 4
У картоплю додайте вершкове масло, сіль, перець і зробіть пюре. Трохи остудіть і сформуйте з пюре кульки близько 5 см. В діаметрі.
картопляні битки з фаршем - фото крок 5
Потім розплющите картопляний кулька, покладіть в нього чайну ложку фаршу з цибулею і акуратно, щоб не вилізла начинка, приклеїти пиріг. Занурте биточки в збите яйце, обваляйте в сухарях і обсмажте на розігрітій олії з двох боків до рум'яної скоринки. На стіл подайте зі свіжими овочами та зеленню.

Схожі рецепти