Картопляні битки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Картопляні битки з фаршем - відмінне поєднання картопляного пюре і м'ясного фаршу. Можна довго описувати чудовий смак цієї страви, але краще його спробувати. Рецепт перед вами!
Для начинки картопляних биточків обсмажте на вершковому маслі фарш, змішаний з подрібненим луком. З відвареної картоплі приготуйте пюре. Яке трохи остудіть і сформуйте з нього кульки близько 5 см. В діаметрі. Потім розплющите картопляний кулька, покладіть в нього чайну ложку фаршу з цибулею і акуратно, щоб не вилізла начинка, приклеїти пиріг. Занурте биточки в збите яйце, обваляйте в сухарях і обсмажте на розігрітій олії з двох боків до рум'яної скоринки. На стіл подайте зі свіжими овочами та зеленню. Смачного!
- Фарш м'ясний - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Картопля - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Картоплю відварити до готовності.
Подрібніть зелений і ріпчасту цибулю.
Змішайте цибулю з фаршем і злегка обсмажте на сковороді.
У картоплю додайте вершкове масло, сіль, перець і зробіть пюре. Трохи остудіть і сформуйте з пюре кульки близько 5 см. В діаметрі.
Потім розплющите картопляний кулька, покладіть в нього чайну ложку фаршу з цибулею і акуратно, щоб не вилізла начинка, приклеїти пиріг. Занурте биточки в збите яйце, обваляйте в сухарях і обсмажте на розігрітій олії з двох боків до рум'яної скоринки. На стіл подайте зі свіжими овочами та зеленню.