Рецепт Картопляні битки фото

Картопляні битки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
ПП рецепти
На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 31 дн. 16 г. 0 хв.

Цей дуже простий рецепт допоможе вам приготувати смачний сніданок. При цьому ви витратите мінімум часу і продуктів. Розповідаю, як готувати картопляні биточки.

Опис приготування:

Рецепт приготування картопляних биточків гранично простий. Хороший він тим, що результат подобається і дорослим і дітям. Такі биточки можна подавати і з будь-яким м'ясом, і як самостійне блюдо. Можна приготувати різні соуси, а можна просто з кетчупом або сметаною. Цей простий рецепт картопляних биточків відкриває великий простір для вашої фантазії - адже биточки можна робити з різними наповнювачами. Спробуйте приготувати це просте але смачна страва. Сім'я буде вам дуже вдячна.

  • Картопля - 4-6 штук
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно або сухарі - 2-3 Ст. Ложок (для панірування)
  • Рослинна олія для смаження - 50 мілілітрів
  • Зелень кропу - 20 грам
картопляні битки - фото крок 1
Чистимо картоплю і відварюємо до готовності в підсоленій воді. Якщо у вас залишилося від обіду або вечері картопляне пюре - ще простіше. У вас вже є готовий інгредієнт для биточків.
картопляні битки - фото крок 2
Картопля охолоджуємо і добре потовчемо, щоб маса була без грудочок. Додаємо в вийшло пюре яйце, нарізаний кріп і борошно. Добре перемішуємо до отримання однорідної маси.
картопляні битки - фото крок 3
З отриманої маси формуємо биточки, обвалюють у борошні або сухарях і смажимо на розігрітій сковороді на рослинному маслі.
картопляні битки - фото крок 4
Коли одна сторона биточків зарум'яниться - можна кликати всіх домашніх до столу. Хоча, я думаю, вони вже давно прибігли на смачний запах:)

Схожі рецепти