Рецепт Картопляні ватрушки з куркою фото

Картопляні ватрушки з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Куряче філе
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок
Випічка, Ватрушки

А ми тут ватрушками балуемся! Але не солодкими, а картопляними! що, і такі є. Вони дуже ситні і смачні. Схожі на на міні-піцу з великою кількістю начинки. Раджу спробувати їх зробити.

Ця випічка відмінно підійде для перекусу або подачі на святковий стіл, в якості гарячої закуски. Мої діти люблять такі цікаві страви, які можна швидко з'їсти і запити чаєм. І ви теж обов'язково прочитайте про те, як приготувати картопляні ватрушки з куркою в духовці.

  • Куряче філе - 250 грам
  • Гриби - 200 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Яйце - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - 20 грам
  • Твердий сир - 100 грам
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
картопляні ватрушки з куркою - фото крок 1
Очищений і промитий картоплю відваріть в підсоленій воді до готовності. Потім потовчіть його в пюре.
картопляні ватрушки з куркою - фото крок 2
Курку дрібно наріжте, а потім обсмажте в олії до золотистого кольору.
картопляні ватрушки з куркою - фото крок 3
До філе на сковороду додайте подрібнену цибулю. Смажте інгредієнти разом пару хвилин, помішуючи.
картопляні ватрушки з куркою - фото крок 4
Потім додайте майонез, сіль, спеції і перець. Все добре перемішайте.
картопляні ватрушки з куркою - фото крок 5
До картопляного пюре додайте трохи олії, борошно і яйце. Перемішайте до єдиної консистенції.
картопляні ватрушки з куркою - фото крок 6
Також додайте промиту і подрібнену зелень. Ще раз перемішайте.
картопляні ватрушки з куркою - фото крок 7
На деко розстеліть пергаментний папір. На неї розкладіть коржі з картопляного тіста.
картопляні ватрушки з куркою - фото крок 8
У кожну корж покладіть курку. А ще окремо підсмажте гриби, їх теж додайте зверху.
картопляні ватрушки з куркою - фото крок 9
Змастіть ватрушки збитим яйцем. Зверху натріть сир. Запікайте вироби протягом 15 хвилин. Приємною дегустації!

Схожі рецепти