Картопляні ватрушки з куркою
(покроковий рецепт з фото)
А ми тут ватрушками балуемся! Але не солодкими, а картопляними! що, і такі є. Вони дуже ситні і смачні. Схожі на на міні-піцу з великою кількістю начинки. Раджу спробувати їх зробити.
Ця випічка відмінно підійде для перекусу або подачі на святковий стіл, в якості гарячої закуски. Мої діти люблять такі цікаві страви, які можна швидко з'їсти і запити чаєм. І ви теж обов'язково прочитайте про те, як приготувати картопляні ватрушки з куркою в духовці.
- Куряче філе - 250 грам
- Гриби - 200 грам
- Картопля - 5 штук
- Яйце - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 20 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Очищений і промитий картоплю відваріть в підсоленій воді до готовності. Потім потовчіть його в пюре.
Курку дрібно наріжте, а потім обсмажте в олії до золотистого кольору.
До філе на сковороду додайте подрібнену цибулю. Смажте інгредієнти разом пару хвилин, помішуючи.
Потім додайте майонез, сіль, спеції і перець. Все добре перемішайте.
До картопляного пюре додайте трохи олії, борошно і яйце. Перемішайте до єдиної консистенції.
Також додайте промиту і подрібнену зелень. Ще раз перемішайте.
На деко розстеліть пергаментний папір. На неї розкладіть коржі з картопляного тіста.
У кожну корж покладіть курку. А ще окремо підсмажте гриби, їх теж додайте зверху.
Змастіть ватрушки збитим яйцем. Зверху натріть сир. Запікайте вироби протягом 15 хвилин. Приємною дегустації!